Au Pair

Aupair

SAMARBETE MED AUPAIRCARE!

Vi på Barnflickan är stolta och glada över att säga att vi har ingått ett samarbete med AuPairCare, en agentur som förmedlar au pairer till bland annat USA och Australien.

Att vara au pair är ett utmärkt sätt att utforska nya kulturer, förbättra sina sociala färdigheter, få mera arbetserfarenhet och därmed bygga en bra grund för framtida utmaningar. Samtidigt som man får ett givande år med att ta hand om barn och bo utomlands!

AuPairCare har mer än 25 års erfarenhet och har framgångsrikt placerat över 50 000 au pairs i noggrant utvalda värdfamiljer. De är en officiell agentur, godkänd av United States Department of State, och sponsrar därmed det lagliga J-1 visumet som krävs av av alla au pairer som åker till USA. Deras prisbelönta matchningssystem skapar enkelt lämpliga placeringar åt au pairer, de arbetar för att placera utmärkta au pairer hos utmärkta familjer. De garanterar bra arbetsförhållanden för alla au pairer genom avtal med familjerna. De erbjuder support från deras team före, under och efter tiden som au pair. På AuPairCare tar de ingen anmälningsavgift – programavgiften betalas först efter att personen har blivit ihopmatchad med en familj!

Det första enkla steget man behöver göra är att fylla i formuläret på AuPairCares hemsida. Efter det kontaktar AuPairCare dig och diskuterar just dina önskemål och möjligheter med att bli au pair!

Här hittar du formuläret.