Barnvakter berättar

Fler berättelser

”Tack så jättemycket för att jag fått jobba hos er på Barnflickan i år! Massa roliga minnen har skapats tillsammans med barnen jag jobbar med! Ser fram emot nästa år då nya minnen får skapas och fler dagar med barnen får spenderas!
Barnvakten Paulina P, december 2015

”Ni har parat ihop mig med en jättefin familj som jag trivs så bra med. Ni får ha en fantastisk jul så hörs vi nästa år!”
Barnvakten Lisen, December 2015

”Tack för att ni är så underbara och omtänksamma chefer 🙂
God jul och gott nytt år!”
Barnvakten Paulina L, december 2015

”Barnen är fantastiska och föräldrarna är väldigt trevliga och lättsamma 🙂 Jag tycker att det fungerar jättebra och jag trivs verkligen!”

Barnvakten Luna, november 2015

”Jag tycker det känns hur bra som helst! De är så härliga allihopa både föräldrar och barn. Det är så roligt att träffa barnen, de sprider så härlig energi och glädje och verkar trivas lika bra med mig som jag trivs med dem. Ser fram emot att fortsätta som barnvakt hos familjen!”
Barnvakten Johanna, oktober 2015

”Stort tack för den här tiden, ni är fantastiska!”
Barnvakten Andrea, oktober 2015

”Jag jobbade min sista dag i onsdags hos familjen. Jag har trivts bra där och det kändes lite motigt att säga hejdå.
Jag har också trivts bra med att jobba med er på Barnflickan. Ni gör verkligen ett jättebra jobb! Det kan kännas både nervöst och läskigt att ta hand om någon annans lilla barn och att vara i deras hem, men eftersom jag hela tiden har vetat att ni finns och ställer upp oavsett så har det känns tryggt. Jag kommer absolut tipsa alla om er, både familjer och jobbsökande!”
Barnvakten Emma-Clara, september 2015

”Ni har verkligen varit de bästa mentorerna man kunnat önska sig och jag känner att jag har utvecklats otroligt som person genom det här jobbet. Så jag vill bara tacka er för allt ni har gjort för mig och för att ni gett mig denna enastående upplevelsen. Slutligen vill jag bara önska er all lycka i framtiden och jag hoppas vi hörs och syns snart igen!”
Barnvakten Katarina, september 2015

”Jag ser väldigt mycket fram emot att fortsätta jobba hos min familj nu på hösten. Barnen var så ledsna när jag skulle sluta för sommaren så jag fick lova att skicka ett brev med bilder jag målat åt dem från Finland, vilket jag gjorde;)”
Barnvakten Ellen, augusti 2015

”I fredags gjorde jag min allra sista dag hos familjen. Vi fick ett fint men känslosamt avsked, jag har verkligen blivit en del av familjen och det känns trist att behöva sluta. Jag vill tacka er för att ni gav mig möjligheten att lära känna dem och för att jag fick jobba på världens bästa jobb i nästan 2 år.
Önskar er all lycka med företaget i framtiden, ska absolut rekommendera Barnflickan till de i behov som jag stöter på.”
Barnvakten Emma, juni 2015

”Tack för att jag fick arbeta hos er, det har varit så roligt och ni har varit så fina och stöttande.”
Barnvakten Najomi, maj 2015

”Jag vill passa på att tacka er för ert fina arbete på Barnflickan. Ni gör verkligen ett jättebra jobb. Ni är så engagerade och uppmuntrande, vilket driver oss barnflickor ännu mer! Fortsätt med samma attityd – det ger verkligen resultat!”
Barnvakten Jenna, april 2015

”Nu har jag jobbat i lite över en månad och trivs väldigt bra med jobbet. Barnen och föräldrarna är helt underbara människor. Så jag vill tacka Sara och Susann som gav mig möjligheten att ha ett så roligt och fantastiskt arbete att längta mig till två gånger i veckan.”
Barnvakten Maria, mars 2015

”Tusen tack för det fina grattisvykortet! Jag blev så otroligt överraskad och så himla glad!
Jag skryter ofta om hur mycket jag trivs på Barnflickan och vilka fantastiska/underbara chefer jag har. Jag älskar verkligen att jobba för Barnflickan och ha er som mina chefer. Tack för allt stöd, trygghet och uppskattning som ni ger oss! Ni är underbara!”
Barnvakten Sofia, februari 2015

”Det går knappt en dag utan att jag tänker tillbaka på arbetet hos er. Så otroligt roligt! Jag har verkligen rekommenderat er till både familjer och klasskamrater, då jag tyckte att ni verkligen var riktigt bra chefer som verkligen bryr er om era anställda.”
Barnvakten Ida, mars 2015

”Jag hade en så fin avslutning med familjen. Vi åt tårta allesammans. Jag är så otroligt tacksam för dessa år och att ha fått se barnen växa upp till små personligheter. Ett jobb som barnflicka är mer än något man gör en dag i veckan. Det innebär relationer och minnen jag aldrig kommer glömma.”
Barnvakten Olivia februari 2015

”Tack till er (dem bästa arbetsgivarna) för ännu ett år!”
Barnvakten Frida, januari 2015

”Det har varit så kul att komma till Barnflickan och är verkligen tacksam över att jag har fått så himla fina och omtänksamma arbetsgivare, tack för det! Har alltid fått bra stöd och omtanke från er, vilket jag är oerhört glad för, så ta åt er nu!”
Barnvakten Tilda

”Detta är en underbar familj och jag hoppas verkligen ni hittar en ny barnflicka som kan uppskatta dem lika mycket som jag gör. Vill också passa på att tacka er för att ni bryr er om era anställda. Har alltid känt mig sedd och lyssnad till.”
Barnvakten Olivia

”Det är tack vare ert stöd och engagemang som man kan göra ett bra jobb. Vad vore jag utan att få era tips och råd!”
Barnvakten Najomi

”Jag trivs jättebra i familjen. Barnen och jag leker mycket och lagar ofta en snabb middag tillsammans. Vi har verkligen kul tillsammans, så det var en bra matchning du ordnade enligt mig!”
Barnvakten Alexandra

”Jag tycker att det fungerar väldigt bra med familjen! Det är roligt att hämta på dagis och vara med dottern och föräldrarna är jättetrevliga!”
Barnvakten Johanna

”Jag är jätteglad att jag har fått ett jobb hos Er. Min familj är helt underbar och barnen fantastiska. Mycket energi i dem vilket passar mig perfekt!”
Barnvakten Anna

”Ni på Barnflickan är så snälla och så bra på allt ni gör och man trivs hos er och därför älskar vi vårt jobb.”
Barnvakten Melanie

”Ni är världens bästa chefer alltså! Sååå otroligt glad att få vara en del av barnflickan! Trivs så himla bra!!”
Barnvakten Emma

”Tack för ert fina mail, jag måste skriva att jag trivs väldigt bra hos Barnflickan.
Både i mina två familjer och med mina chefer!”
Barnvakten Elin

”Har haft ett bra lov som inkluderade en superhärlig dag med barnen. Är så glad över att ha ett jobb där man kan ha genuint roligt – tack!”
Barnvakten Hanna

 

”Vill passa på att säga att jag älskar mitt jobb och familjen är underbar. Har svårt att förstå att jag varit hos dom i över ett år! Tack så mycket!”
Barnvakten Malin

 

 

”Jag vill bara säga tack till er för att jag har fått den här möjligheten att få jobba som barnvakt. Det är tveklöst det bästa jobbet jag har haft. Man blir så glad och stolt över att man är en sådan betydande del i både barnen och föräldrarnas liv. Man är den där extra lilla pusselbiten som får deras liv att gå ihop. Varje gång jag går hem från jobbet känner jag mig alltid gladare och längtar till nästa gång som jag ska jobba. Ni på Barnflickan gör ett fantastiskt arbete och det känns otroligt bra att jobba för er :)”
Barnvakten Julia

”Jag har verkligen trivts bra hos er och är grymt imponerad över ert engagemang och arbete – ni är exemplariska chefer! Tack för att jag har fått vara en del av er vision 🙂                                                           Barnvakten Sara

”Jag måste säga att det har varit helt underbart att få jobba för er och känna uppskattning för det arbetet man gör. Jag har sett framemot fredagarna och fredagsmail med alla peppande ord. Fortsätt så! Jag har verkligen haft det roligt med Viktor varje tisdag. Lycka till med Barnflickan i framtiden, jag är helt säker på att företaget kommer fortsätta att växa!”                                                                                     Barnvakten Amanda

”Jag vill bara tacka för min tid hos er på Barnflickan. Ni har varit världens bästa chefer! Har känns mig omhändertagen och tillit till er, detta har varit ett perfekt extraknäck för mig men nu är det dags för mig att ge mig ut i världen.”                                                                     Barnvakten Victoria