Samarbeten

 

Aupair

Att vara au pair är ett utmärkt sätt att utforska nya kulturer, förbättra sina sociala färdigheter, få mera arbetserfarenhet och därmed bygga en bra grund för framtida utmaningar. Samtidigt som man får ett givande år med att ta hand om barn och bo utomlands!

AuPairCare har mer än 25 års erfarenhet och har framgångsrikt placerat över 50 000 au pairs i noggrant utvalda värdfamiljer. De är en officiell agentur, godkänd av United States Department of State, och sponsrar därmed det lagliga J-1 visumet som krävs av av alla au pairer som åker till USA. Deras prisbelönta matchningssystem skapar enkelt lämpliga placeringar åt au pairer, de arbetar för att placera utmärkta au pairer hos utmärkta familjer. De garanterar bra arbetsförhållanden för alla au pairer genom avtal med familjerna. De erbjuder support från deras team före, under och efter tiden som au pair. På AuPairCare tar de ingen anmälningsavgift – programavgiften betalas först efter att personen har blivit ihopmatchad med en familj!

Det första enkla steget man behöver göra är att fylla i formuläret på AuPairCares hemsida. Efter det kontaktar AuPairCare dig och diskuterar just dina önskemål och möjligheter med att bli au pair!

Läs mer om Au Pair Care by Intrax

 

Winterviken_logo_bl_text2

Wintervikens Café har många platser både inomhus och på den stora uteserveringen. Här tar man en kaffe eller te med hembakt därtill eller varför inte en bit mat och ett glas vin. Barnen kan rita vid vårt ritbord och det finns gott om plats för alla. Uteserveringen i bästa söderläge är alltid öppen och används flitigt både sommar som vinter så fort solen tittar fram och värmer upp både gästerna och tegelväggen. Annars får man ta en filt till hjälp…

På Winterviken bakar vi bakverken och lagar all mat själva från grunden. Detta gäller såväl i Caféet som i vår Festvåning. På lördagar är det sagostund med barnvakter från Barnflickan.
Winterviken Festvåning-Café-Konferens

 

MBRescue

MB Rescue har sedan 1995 utbildat i Första Hjälpen och förebyggande barnolycksfall som ger trygghet och handlingskraft i en akut situation.  MB Rescue utbildar alla Barnflickans barnvakter.

www.mbrescue.se

250_webbreda_mellanWebbreda hjälper dig att öka värdet av er webbnärvaro genom att skapa eller vidareutveckla er webbplats och hjälpa er med marknadsföring via Internet. Webbreda har skapat Barnflickans hemsida.

www.webbreda.se