Om oss (Vi på Barnflickan)

Sara och Mette på Barnflickan

Jag som startat och driver Barnflickan heter Sara Walther. Själv har jag två barn, Emmy 16 år och Max 13 år.

Jag är utbildad socionom med universitetsstudier i arbetsrätt och ledarskap i bagaget samt också en  från IHM. Jag också utsedd av tillväxtverket som ambassadör för kvinnors företagande.

Tidigare har jag bland annat arbetat som socialsekreterare, utvecklingssekreterare, projektledare och biträdande verksamhetschef inom Stockholms stad, som rekryterare inom bemanningsbranschen samt som HR-ansvarig på ett företag.

Under åren som jag och min familj har trixat och fixat för att kombinera våra arbeten med barnen, hämtning och lämning på förskola, fritidsaktiviteter, städning och allt annat som behöver göras i ett hem så har idén med Barnflickan vuxit fram. Samtidigt som jag har funderat över hur livet ska levas enklare har också möjligheten för fler människor att faktiskt ha råd med hushållsnära tjänster ökat i samband med skattereduktionen.

Jag brinner för familjefrågan – mitt mål är att föräldrar och barn ska ha en lugn och trygg vardag alldeles oavsett livssituation. Helt enkelt, jag vill vara med och bidra till en lugnare vardag för barnfamiljer!

Lite kuriosa om mig – jag har själv arbetat utomlands som aupair 1 år. Jag var 18 år och hade hand om fyra barn, då i åldrarna 1, 3 5 och 6 år.